2010. június 3., csütörtök

KerepesArt

Szónokok

Az elmúlt hétvégén Kerepesen is lezajlott az alkotónap. Azt az egy-két záport leszámítva, ami miatt abba kellett hagyni a munkát, igen kellemesen telt a nap. Az idei koncepcióhoz tartva magunkat, ismét én rajzoltam a tervet, az alkotónapon résztvevők pedig festettek a panelekre. Az elkészült rajz címe: Szónokok. Most körülbelül 2,5x 3 méteres kép született, ami 24 db négyzetből állt össze. Ez az előkészített rajz, amit a kerepesiek megfesthettek. Nagykátán, Fejős Laci barátommal állítottuk össze.

Aztán eljött a nagy nap és jöttek az önjelölt és szakmabeli festők is....A nap végére aztán elkészült mind a 24 tábla:Az alkotónapra három gödöllői művész is érkezett. Közülük Madarász Gergely és Goschler Tamás tiszteltek meg minket azzal, hogy részt vettek az alkotónapon. Bal alsó sarokban, egymás mellett látható a két alkotó egy-egy munkája.

Annak ellenére, hogy hányan hányféleképpen kezelték a témát és festettek a saját egyéni stílusukban, mégis egy viszonylag egységes alkotás született. Szinte minden korosztály képviseltette magát az alkotónapon. Voltak itt 8-9 éves fiúk is, akik piktorkodtak, s a legidősebb alkotó hölgy majd 60 éves volt.
Ezúton is köszönet mindenkinek, aki részt vett a festésben, meg persze a főzésben is, hiszen anélkül erőnk sem lett volna a munkához.

Videók:Ezen a videón Fejős László, Madarász Gergő és Goschler Tamás festenek ezerrel:A kész alkotás:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése