2010. június 21., hétfő

Tápiószelei Múzeumok Éjszakája

A hétvégén Tápiószelén voltunk a Blaskovich Múzeumban. Folytattuk ez évi tervünket és itt is egy több részből álló képet készítettünk elő az alkotni vágyóknak. A cél az volt, hogy bevonjuk a Múzeumok Éjszakájára érkező vendégeket az alkotás folyamatába. Jó volt látni, ahogy a gyerekek, szülők, fiatalok és idősebbek milyen nagy örömmel és kedvvel festették ezeket a képeket. Ezúton is köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy lelkesen részt vettek az akciónkban. Itt látható az a terv, amit aztán a lelkes látogatók segítségével megvalósítottunk. Címe: Kísértés -avagy Remete Szent Antal megkísértése.A fenti tervet aztán lealapozott farostlemezekre rajzoltuk át: körülbelül 2mx1,5m lett ez a 12 panelből álló darab.

Délután négy óra körül.... A Nagykátai fríz látható itt. Fejős Laci barátom állította össze mindenki örömére.


A ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium Leánykarából páran érdeklődnek a képzőművészet iránt.

Gyönyörűen énekeltek...

Sokáig alig-alig érdeklődtek, aztán egy szolnoki testvérpár és még néhányan ellenállhatatlan vágyat éreztek, hogy kitöltsék az üres részeket, s ezzel elkezdődött a munka.
Apukák, anyukák és gyermekeik kapcsolódtak be lelkesen az alkotás folyamatába.

Hát itt vagyunk mi, háttérben a színpaddal.Anya és leánya, kolléganők, kislányok és királylányok segítettek a festésben.


Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk: amritacsoport@gmail.com
Videók később...
Érdemes visszanézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése